MÅLARE ÖREBRO

MÅLARE I ÖREBRO

Du som bor i hus eller lägenhet känner kanske att det är dags att väggarna får lite ny färg, eller nya tapeter? Eller har du ett hus som är i behov av att målas om? Då ska du anlita oss, som din målare Örebro. Vi är en målerifirma som kan det mesta inom måleriarbeten. Vi tar oss an det mesta inom målning, både stora och små projekt.

När du behöver en kompetent målare, för dina måleriarbeten så är det oss du ska anlita. Vi vet hur viktigt det är att man först gör ett ordentligt förarbete, för att sedan måla. Innan målningen kan ske måste man nämligen se till att spackla, slipa samt att se till att ha täckt över både lister och golv. Vi löser allt detta åt dig så att slutresultatet blir så bra som möjligt!

Närke Bygg&Elinstallationer AB

Har du frågor? Ring oss på 019-76 07 510 eller maila oss på
info@nbeab.se

Följ oss

VI HJÄLPER DIG

Målare Örebro

Om du har en dröm att renovera hela huset eller lägenheten men inte har råd, så är det en bra idé att ta en sak i taget. Det är inte fel att börja med små saker som att måla om hemma. Det kan vara fasaden som får ett lyft, eller ett rum som tapetseras om. All måla om hemma är ett bra sätt att förnya! Anlitar du oss för att utföra målningen eller tapetseringen så ser vi till att allt görs på rätt sätt. Vi vet nämligen hur viktigt det är att allt utförs korrekt och i rätt ordning.

KONTAKTA OSS

Fyll i dina uppgifter så återkommer vi till dig inom kort!