plattsättning örebro

PLATTSÄTTNING MED PROFFSRESULTAT

Letar du efter en bra plattsättare för exempelvis kakling av badrum eller annat våtrum i Örebro? Tveka inte att höra av dig till oss så tar vi fram en kostnadsfri offert på ditt uppdrag!

Plattsättning ställer stora krav på den som utför arbetet i form av erfarenhet, kompetens och materialkännedom. Framförallt när man arbetar med våtutrymmen är det mycket viktigt att alla delar hamnar på rätt plats och att arbetet utförs enligt konstens alla regler.

Vi har kompetensen som krävs för allt från det grövre arbetet – rivning och bortforsling av befintligt ytskikt och inredning – till erfarna plattsättare som ser till att slutresultatet blir perfekt.

Är det badrummet, köket eller någon annan del av fastigheten där du vill ha kakel eller klinker? Inne eller ute? Inga problem. Vi har erfarenhet av det allra mesta inom plattsättning, vilket samtidigt garanterar att vi arbetar effektivt och ger dig ett bra pris.

Närke Bygg&Elinstallationer AB

Har du frågor? Ring oss på 019-76 07 510 eller maila oss på
info@nbeab.se

Följ oss

PLATTSÄTTNING - FRÅN GROVJOBB TILL FINPUTS

Villa Ekeby-Almby

Välkommen att ta kontakt med oss i dag oavsett vilket sorts jobb det gäller. Vi hjälper gärna till att besvara dina frågor gällande detta. Vi jobbar över hela Örebro. Vi arbetar självfallet med ROT-avdrag vid ditt jobb och hjälper till med allt som rör det. Hushållsnära tjänster är avdragsgilla enligt ROT, vilket gäller plattsättning och många andra av våra bygg- och renoveringstjänster.

Med ROT-avdraget kan du som mest dra av 30 procent av den totala arbetskostnaden, dock för högst 50 000 kronor per år och per person. För att du ska kunna utnyttja ROT-avdraget till max måste arbetskostnaden uppgå till minst 166.667 kronor.

KONTAKTA OSS

Fyll i dina uppgifter så återkommer vi till dig inom kort!