Snickare örebro

VÄLKOMMEN TILL NBE

NBE AB är ett byggföretag med säte i Örebro Vi utför alla typer av byggnationer i Örebrosområdet med omnejd. NBE har lång erfarenhet i branschen och levererar kvalitét i varje steg, från materialval till att välja samarbetspartners med omsorg.

Vi vänder oss till privatpersoner såväl som företag och bostadsbolag, ingen förfrågan är för liten eller för stor. Att vara kreativa med fokus på kvalitet och ansvar är vårt motto. Som vår kund kan du förlita dig på att din byggnation utförs med yttersta kunskap och omsorg. Vi hjälper våra kunder från idé till färdig produkt.

Vi på NBE är ditt naturliga val när du söker snickare i Örebro med omnejd. Vi är hantverkare som brinner för att förverkliga dina drömmar och levererar kvalitet, flexibilitet och tillförlitlighet i varje steg. Kundens önskemål står alltid i centrum och tillsammans hittar vi den bästa möjliga lösningen för att du som kund ska få din vision uppfylld.

Närke Bygg&Elinstallationer AB

Har du frågor? Ring oss på 019-76 07 510 eller maila oss på
info@nbeab.se

Följ oss

NOGGRANT OCH TIDSEFFEKTIVT

Entreprenad Ingenjörsgatan

Vår laganda och arbetsmoral höjer kvaliteten och vi är samtliga högst dedikerade att alltid utföra ett bra arbete. Vi jobbar noggrant och tidseffektivt för att nå de allra bästa resultaten och vårt mål är naturligtvis att främja en god relation och ett långsiktigt samarbete. Det är för oss oerhört viktigt att leverera ett värde till dig som kund och vi tar inga genvägar mot det perfekta resultatet. Med tanke på alla återkommande kunder och att vi utför flest jobb via rekommendationer är vi övertygade om att den målsättning vi jobbar mot fortsättningsvis nås varje dag.

Varmt välkommen att kontakta oss för rådgivning och kostnadsfri offert.

KONTAKTA OSS

Fyll i dina uppgifter så återkommer vi till dig inom kort!