TJÄNSTER

SKA DU RENOVERA ELLER BYGGA NYTT?

 Nära samarbete med andra företag inom byggbranschen gör att vi har tillräcklig kompetens, behörighet och kapacitet för att kunna utföra de flesta och mest krävande arbeten.

Många av våra uppdrag är totalentreprenader, där vi samordnar och håller alla trådar så att det blir enkelt och tryggt för beställaren. Vi utför även mindre arbeten, som ny, om och tillbyggnadsarbeten.

Fördelar som hög kvalitet kombinerar vi med korta beslutsvägar och stor flexibilitet, vilket kanske kommer ur vår goda sammanhållning. Dessutom satsar vi på att ha en välutbildad personal. Men vid behov kan vi manna upp genom att anlita inarbetade underleverantörer.

Vår ambition är att du som kund alltid ska veta att ditt projekt är i trygga händer. Vi har tät återkoppling så att du har kontroll över arbetet. Om något skulle inträffa kan vi snabbt prioritera om och ändå ro projektet i hamn. Varje uppdrag får lika stort engagemang från oss.

TJÄNSTER

Måleri

Vi utför alla typer av måleritjänster. Vi gör allt från reparationsmålning i bebodda lägenheter eller lokaler, till ny- och ombyggnadsmålning i bostads-, kontors- och industrifastigheter mm.

Snickeri

Vi hjälper dig i hemmet med fin och grovsnickare som arbetar med allt från renoveringsprojekt till större nyproduktioner.

Plattsättning

Mångårig erfarenhet inom såväl nyproduktion av flerbostadshus, villor, par- och radhus samt kedjehus, som stambyten och renoveringar av våtutrymmen i sin helhet.

El

Vi utför fasta elinstallationer i villor, lägenheter och på kontor. Har du till exempel behov av att inspektera elledningarna i nya huset, dra trefas för installation av spis eller tvättmaskin.

KONTAKTA OSS

Fyll i dina uppgifter så återkommer vi till dig inom kort